• −50%
Oase biOrb EARTH 125
 • Oase biOrb EARTH 125
 • Oase biOrb EARTH 125
 • Oase biOrb EARTH 125
 • Oase biOrb EARTH 125

Oase biOrb EARTH 125

1 750,70 €
875,35 € Save 50%
Sisältää alv:n
LOPPUUNMYYTY

Oase biOrb EARTH 125 terraario kasveille sekä eläimille. Yhtä kaunis kuin sen asukkaat, yhtä tyylikäs kuin kotisi.

Tilavuus 125 l
Dimensions (L x W x H) 57.1 x 50 x 56.7 cm

HUOM! Ei vielä tilattavissa (Oase ei vielä tuotetta toimita). Jos haluat saada ilmoituksen kun tuotetta saatavilla, lähetä sähköpostia info@akvaariokeidas.fi

Quick Overview

All-in-one solution

 • Unique - makes all other terrariums suddenly seem old-fashioned and low-tech
  Aesthetically pleasing - suitable for a house instead of a back room/garage/shed
  Conditions as close to nature as possible
  Ideal for beginners and experts Controlled through an app
  Thermal heat gradients - just as in nature
  Rain nozzles for generating moisture
  Mist for humidity
  Sounds for more realism
  Carbon filter to reduce odours
  Full light spectrum
  Feed openings
  Funnel for topping up with water
Quantity
Loppu

  Maksaminen

Useita turvallisia maksutapoja Paytrail maksupalvelun kautta. Myös osamaksumahdollisuus.

  Toimituskäytäntö

Omassa varastossa olevilla tuotteilla erittäin nopea toimitusaika. Tilaustuotteilla norm. 3-14 vrk.

  Palautuskäytäntö

Tuotteillamme (ei koske tilaustuotteita) on 14 vrk palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuskuluista.

Näet heti, kuinka hyvältä biOrb EARTH näyttää. Mutta mikä tekee siitä parhaan vivariumin koskaan, on piilotettu näkyviltä. Esimerkiksi perinteisten vivariumien kanssa tarvitset useita erilaisia ​​pistokkeita; yksi jokaiselle valolle, toinen tuulettimelle jne. biOrb EARTH tarvitsee vain yhden.
Rumat spagettikasat kaapeleita tai hirveät monipistorasiat ovat poissa. 
Niiden tilalle yksi johto ja pistoke, jotka vaativat yhden pistorasian.

Täydellinen hallinta EARTH-sovelluksella

Kaikkia biOrb EARTHin sisäisen ympäristön osia hallitaan EARTH-sovelluksella. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa tarkan hallinnan intuitiivisen käyttöliittymänsä kautta. Lämpötila, kosteus, päivänvalotunnit jne. voidaan asettaa yksittäisille vuodenajoille tai koko vuodelle.

Kun eläimesi näyttävät näin hyvältä, miksi pitää niitä ikävässä vivariumissa?

Vivariumit eivät ole juurikaan muuttuneet sen jälkeen, kun matelijoiden ja sammakkoeläinten pitämisestä tuli suosittua. Nykyaikaiset mallit voidaan tehdä paremmista, kevyemmistä tai vahvemmista materiaaleista.Se ei ole vain uskomattoman vahva ja hyvä eriste… … akryylilla ei ole lasin kanssa saamaa vihreää sävyä. Ja akryyli päästää 23 % enemmän valoa läpi. Joten ensimmäistä kertaa voit todella nähdä eläimesi kotonaan.


Aito 3D-lämpötilaympäristö

BiOrb EARTHin pohjassa alustan lämmityskaapeli ylläpitää maan lämpötilaa. Sen lämmityselementti voidaan konfiguroida niin, että voit luoda lämpimiä aurinkopisteitä tiettyyn nurkkaan tai sivuun. Substraatin suora lämmitys jäljittelee todellista maailmaa, jossa maa lämpenee hitaammin aamulla ja jäähtyy illalla. Mutta ei siinä kaikki… 

Säiliön takaosaan on asennettu patentoitu lämpötilansäätöyksikkö. Puolijohdekäyttöisen Peltier-lämpöpumpun ja puhaltimien avulla ilmaa kierrätetään jatkuvasti säiliössä – lämmitystä ja jäähdytystä tarpeen mukaan. Tämä lämmityselementtien yhdistelmä mahdollistaa jopa 45 °C lämpötilan tai jopa 3 °C ympäristön lämpötilan. Se luo myös aidon 3D-lämpötilaympäristön. 


Eläimesi odottama kosteus… 
…kaikki tarkasti valvottu ja säädelty

Kosteuden ylläpitäminen perinteisessä vivariumissa suoritetaan joko manuaalisesti sumutuksen avulla tai ulkoisilla ilmankostuttimilla, joita täytyy yrittää piilottaa terraarioon. biOrb EARTHin ultraääni-suutin on sisäänrakennettu omalla tuulettimella ja säiliöllä, joka on piilotettu taakse. Lisäksi siinä on myös kaksi integroitua, suunnattua suutinta, jotka luovat sateen biOrb EARTH -laitteeseesi. 
Tämä yhdistelmä tarjoaa realistisimman kosteuden ja sademäärän kaikista saatavilla olevista vivariumeista.
Koska biOrb EARTH jäljittelee luonnollista maailmaa eri lämpötiloilla säiliön sisällä, yksi anturi ei riitä. Siksi biOrb EARTHissa on kaksi piilotettua anturia – yksi säiliön yläosassa ja toinen alareunassa, jotta voit seurata ja hallita jatkuvasti eläinten tarvitsemia lämpötila- ja kosteustasoja.

BiOrb EARTHin pohjassa on vapaasti valuva tukikerros kapillaarimatolla. Tämä varmistaa oikean kosteustason kasveillesi ja bioaktiivisen kasvualustan – auttaa sinua luomaan oman erityisen palasi luonnosta.


Lähimpänä todellista auringonvaloa missä tahansa vivariumissa

BiOrb EARTHin katossa on kaksi tehokasta, pitkäikäistä aurinko LED-lamppua. Vakio-LEDit tuottavat valkoista valoa päällystämällä sinisen LED-sirun fosforikerroksella. Tämä prosessi antaa valoille sinisen sävyn, joka häiritsee eläinten luonnollista kehon rytmiä (Circadian Rhythm). Se tekee saman myös sinulle. Sunlike LEDit on valmistettu ainutlaatuisella tavalla, jotta ne ovat lähimpänä todellista auringonvaloa kaikista saatavilla olevista valoista. Ja koska niiden käyttöikä on 50 000 tuntia, sinun ei tarvitse vaihtaa auringonkaltaisia ​​LEDejä kiireessä. Luonnonmaailman uudelleenluomiseksi jokainen päiväsi biOrb EARTHissa alkaa auringonnoususta. Sitten siirtyy keskipäivään ja lopulta auringonlaskuun.

Näitä valaistusmuutoksia ei kuitenkaan synny vain säätämällä LEDien kirkkautta. Kolme erillistä kanavaa kasvaa ja pienenee järjestyksessä, joten biOrb EARTH -laitteessasi on todellinen itä-länsisuuntainen aurinkopäivä – hyödyttää sekä eläimiäsi että kasvejasi.


Paistattelemassa auringon lämmössä

Matelijat ovat kylmäverisiä, jotka tarvitsevat auringon lämpöä saavuttaakseen oikean ruumiinlämpönsä.Täydentääkseen täyden luonnollisen auringonvalon kirjon, biOrb EARTH lisää auringon "näkymättömät säteet" - lähellä infrapunaa - tarjotakseen luonnollista lämpöä paistattamiseen. BiOrb EARTHin valaisimilla ei ole vakiokokoonpanoa. Järjestät neljä osiota sinulle ja eläimillesi parhaiten sopivaksi yhdistelmäksi.

Pidä eläimet terveinä luonnollisesti

Aivan kuten me, eläimesi tarvitsevat D3-vitamiinia kasvaakseen ja ylläpitääkseen vahvoja luita. Monille, jotka huolehtivat tästä eläintensä terveydestä, kuuluu ruokien "pölyäminen" ravintolisillä. Luonnossa auringonsäteiden ultravioletti (UVA & UVB) imeytyy ihon läpi synnyttäen D3-vitamiinin tuotantoa. Joten kattoon asennettujen Sunlike LEDien lisäksi biOrb ARTHissa on myös himmennettävissä oleva ultraviolettilamppu. Tämä toistaa eläimesi luonnollisesti vastaanottaman UVA- ja UVB-säteen.

Lisätään ylimääräinen ulottuvuus

Tähän asti vivariumit ovat vain pystyneet jäljittelemään sitä, miltä eläinten luonnollinen maailma näyttää ja tuntuu – vaihtelevalla menestyksellä. biOrb EARTH vie tämän askeleen pidemmälle sisällyttämällä siihen upotetun kaiuttimen. Se, mitä eläin kuulee, ei ole vain heidän ympäristönsä taustamelua. Ilmeinen esimerkki on paritteluäänet.

Sisällä pitäminen

BiOrb EARTH ja sen sisällä luomasi upea spektaakkeli ovat kaikkien sen näkevien nautittavaksi. Vakaiden, luonnollisten lämpötila- ja kosteusolosuhteiden luomiseen on siis kiinnitetty suurta huomiota. Näiden ylläpitämiseksi kannen ja kaikkien ulkoisten aukkojen ympärillä on tiivisteet. 

Ilmansuodattimet 

Kun luot luonnollisen, bioaktiivisen kokoonpanon kasveilla, biOrb EARTH ei vain näytä luonnolliselta, se myös tuoksuu niin kuin sen pitääkin. Haju ei kuitenkaan saa olla havaittavissa terraarion ulkopuolella. Varmistaaksemme, ettei se ole… … raitista ilmaa tulee MAAN tuulettimesta, joka vetää sen aktiivihiilen esisuodattimen läpi pitääkseen sen puhtaana ja vapaana kaikista epäpuhtauksista, kuten aerosoleista… … tämä uusi ilma syrjäyttää osan säiliön sisältä. joka poistuu kannen siivissä olevien aktiivihiilisuodattimien kautta. Kaikkien hajujen lisäksi nämä suodattimet ja tiivisteet pitävät hedelmäkärpäset tai muun elävän ruoan säiliön sisällä. Tämä tarkoittaa, että biOrb EARTH voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, jotta kaikki voivat nauttia siitä

Erittäin helppo ohjata sovelluksen kautta

Piilotettu plug and play -tekniikka

Täydellinen sarja: Sisältää kaiken tarvitsemasi.

All-in-one-ratkaisu

Ainutlaatuinen - saa kaikki muut terraariot yhtäkkiä näyttämään vanhanaikaisilta ja matalan teknologian tasoisilta

Esteettisesti miellyttävä 

Olosuhteet mahdollisimman lähellä luontoa

Ihanteellinen aloittelijoille ja asiantuntijoille

Ohjataan sovelluksen kautta

Lämmön gradientit - aivan kuten luonnossa

Sadesuuttimet kosteuden tuottamiseen

Sumu kosteutta varten

Hiilisuodatin vähentää hajuja

Täysi valospektri

Syöttöaukot

Suppilo veden täyttöä varten

 • Very easy to control via the app
 • Concealed plug-and-play technology
 • Complete set: Contains everything you need.
 • All-in-one solution
 • Unique - makes all other terrariums suddenly seem old-fashioned and low-tech
 • Aesthetically pleasing - suitable for a house instead of a back room/garage/shed
 • Conditions as close to nature as possible
 • Ideal for beginners and experts
 • Controlled through an app
 • Thermal heat gradients - just as in nature
 • Rain nozzles for generating moisture
 • Mist for humidity
 • Sounds for more realism
 • Carbon filter to reduce odours
 • Full light spectrum
 • Feed openings
 • Funnel for topping up with water

12 invisible reasons why this really is the best Vivarium ever

You can immediately see how good the biOrb EARTH looks. But what makes it the best vivarium ever is hidden from view. For example, with traditional vivariums you need several different plugs; one for each light, another for the fan, etc. biOrb EARTH needs just 1.

Unsightly spaghetti mounds of cables or ghastly multi sockets are gone. In their place a single wire and plug, requiring a single socket.

Total Control with the EARTH app​

Every aspect of biOrb EARTH’s internal environment is set using the EARTH app. Simple to use, the app gives you precise control through its intuitive interface. Temperature, humidity, daylight hours, etc can all be set for individual seasons or for the entire year.

When your animals look this good, why keep them in a drab vivarium?

Vivariums have changed little since keeping reptiles and amphibians first became popular. Modern designs may be made with better, lighter or stronger materials. But their basic designs remain unchanged; ugly boxes requiring external lamps and other accessories to be bolted on - antiquated and most unattractive. Not the new biOrb EARTH. 

There’s no denying it looks great with a sophisticated style to match your home. But, like all biOrb products, elegant, minimalist design is not enough. The biOrb EARTH must have ‘functional beauty’. Its performance needs to be every bit as good as it looks. Which is why biOrb EARTH uses acrylic instead of glass. Not only is it incredibly strong and a good insulator … … acrylic doesn’t have the green tint you get with glass. And acrylic allows 23% more light to pass through. So for the first time you can really see your animals in their home.

An authentic 3D temperature environment

On biOrb EARTH’s floor, a substrate heater cable maintains ground temperature. Its heating element can be configured allowing you to create warm basking spots in a particular corner, or along a side. Direct heating of the substrate mimics the real world where the ground is slower to heat up in the morning and cool in the evening. But that’s not all … 

Mounted at the rear of the tank is a patented temperature control unit. Using a solid-state Peltier driven heat pump and fans, air is constantly recirculated within the tank – heating and cooling as required. This combination of heating elements enables temperatures of up to 45°C or down to 3°C below ambient. It also creates an authentic 3D temperature environment. 

Here not only does the temperature vary from the bottom to top of biOrb EARTH … … the constant feed of fresh (warm or cooled) air mixes with the air re-circulating within the tank… … mirroring what happens in the wild. 

Because whilst the warmer air always rises, the air swirling around your landscape provides a varied temperature change from the ground upwards.

The humidity your animal expects… 
…all meticulously monitored and regulated

Maintaining the humidity in a traditional vivarium is either performed through manual misting - a regular chore. Or by ‘bolting on’ a humidifier or external misting System - more unattractive components to control and try to hide. 

biOrb EARTH’s ultrasonic mister is built in with its own dedicated fan and tank hidden at the rear. What’s more, there are also twin integrated, directional nozzles to create rain inside your biOrb EARTH. This combination provides the most realistic humidity and precipitation of any vivarium available.

Because biOrb EARTH replicates the natural world with a range of temperatures within the tank, a single sensor is not enough. This is why to constantly monitor and control the temperature and humidity levels your animals require, your biOrb EARTH has two hidden sensors – one at the top of the tank and one at the bottom.

At the base of the biOrb EARTH is a free draining support layer with capillary matting. This ensures the correct level of moisture for your plants and a bio-active substrate – aiding you to create your own special piece of the natural world.

The closest to real sunlight in any vivarium

Nestled in biOrb EARTH’s roof are two banks of high performance, long life Sunlike LED bulbs. Standard LEDs produce white light by coating a blue LED chip with a phosphor layer. This process gives the lights a blue bias which interferes with your animals’ natural body rhythm (Circadian Rhythm). It does the same to you too. Sunlike LEDs are manufactured in a unique way to make them the closest to real sunlight of any light available. And with a lifetime of 50,000 hours, you won’t need to replace the Sunlike LEDs in a hurry. To further recreate the natural world, each day in your biOrb EARTH begins with sunrise. Then moves to midday and, finally, sunset.

However, these lighting changes are not just created by adjusting the brightness of the LEDS. Three separate channels increase and decrease in sequence so your biOrb EARTH features a true, east-west solar day – benefiting both your animals and plants.

Basking in the sun’s warmth

Reptiles are cold blooded (Ectotherms), requiring the warmth of the sun to achieve their correct body temperature. So to complete the full spectrum of natural sunlight, biOrb EARTH adds the sun’s ‘invisible rays’ - near infrared - to provide natural warmth for basking. There’s no standard configuration for biOrb EARTH’s range of lights. You arrange the four banks in the combination which best suits you and your animals.

 

Keeping your animals healthy, naturally

Just like us your animals need vitamin D3 to grow and maintain strong bones. For many looking after this aspect of their animals’ health involves ‘dusting’ their food with supplements. In the natural world, ultraviolet from the sun’s rays (UVA & UVB) is absorbed through the skin generating vitamin D3 production. So alongside the roof mounted Sunlike LEDs, the biOrb EARTH also has a dimmable ultraviolet lamp. This replicates the UVA and UVB rays your animals naturally receive.

Adding an extra dimension

Until now, vivariums have only been able to emulate how your animals’ natural world looks and feels – with varying degrees of success. biOrb EARTH takes this emulation one step further with the inclusion of an embedded speaker. What an animal hears isn’t simply the background noise of their environment. Certain sounds trigger particular events. An obvious example being mating calls. Using the biOrb EARTH app you can decide what sounds will be played into the vivarium.
 

Keeping it inside

Your biOrb EARTH, and the wondrous spectacle you create inside it, are for anyone who sees them to enjoy. So great care has been taken to create stable, natural conditions of temperature and humidity. To maintain these there are gasket seals around the lid and all external openings. 

Air Filters 

When you create a natural, bio-active setup with plants, your biOrb EARTH won’t simply look natural, it will also smell as it should. However, the smell should not be detectable outside of the tank. To make sure it isn’t … … fresh air enters the EARTH from a fan drawing it through an activated carbon pre-filter to keep it pure and free from any contaminants, such as aerosols … … this new air displaces some from within the tank which is exhausted through activated carbon filters in the lid’s wings. As well as any odours, these filters and seals keep any fruit flies or other live food inside the tank. Meaning your biOrb EARTH can be placed in any room, to be enjoyed by all.​

The simple way to a stunning world inside your biOrb EARTH
 

The animals you keep inside your biOrb EARTH are beautiful. But your tank needs shape and form to match the animals’ natural environment and to really come alive. To help you biOrb have a range of sculptures and accessories.

TECHNICAL DATA

Volume in litres l 125
Colour Black
Net weight kg 19.10
Guarantee Years

2

32918

Specific References

You might also like

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Oase biOrb EARTH 125

Oase biOrb EARTH 125 terraario kasveille sekä eläimille. Yhtä kaunis kuin sen asukkaat, yhtä tyylikäs kuin kotisi.

Tilavuus 125 l
Dimensions (L x W x H) 57.1 x 50 x 56.7 cm

HUOM! Ei vielä tilattavissa (Oase ei vielä tuotetta toimita). Jos haluat saada ilmoituksen kun tuotetta saatavilla, lähetä sähköpostia info@akvaariokeidas.fi

Quick Overview

All-in-one solution

 • Unique - makes all other terrariums suddenly seem old-fashioned and low-tech
  Aesthetically pleasing - suitable for a house instead of a back room/garage/shed
  Conditions as close to nature as possible
  Ideal for beginners and experts Controlled through an app
  Thermal heat gradients - just as in nature
  Rain nozzles for generating moisture
  Mist for humidity
  Sounds for more realism
  Carbon filter to reduce odours
  Full light spectrum
  Feed openings
  Funnel for topping up with water

Write your review