ATI Fiji White Sand - 9,07 kg
  • ATI Fiji White Sand - 9,07 kg

ATI Fiji White Sand - 9,07 kg

ATI-10059
26,90 €
ATI Fiji White Sand - 9,07 kg

ATI Fiji White

26,90 €
Raekoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Fiji White -hiekka on erittäin puhdasta, hienoa, valkoista hiekkaa suolavesiakvaarioihin ja sillä on monia positiivisia ominaisuuksia:

  1. Korkein puhtaus: Hiekkamme on 99,6 % puhtaita kalsium- ja magnesiumyhdisteitä, ja se on yksi markkinoiden puhtaimmista materiaaleista.

  2. Erittäin valkoinen ja korkea heijastuskyky: Hiekan korkean puhtauden ansiosta se on myös erityisen valkoista. Tämä on yleensä erittäin hyödyllistä akvaarion kirkkauden kannalta. Korallit saavat luonnossa samanlaisen korkeamman heijastusosuuden pohjasta, mikä on erittäin edullista koralleille. Fiji White -hiekka on ihanteellinen akvaarioihin, joissa on paljon valoa tarvitsevia koralleja, koska ne saavat myös suuremman määrän hajavaloa alhaalta päin.

  3. Fiji White -hiekka on huomattavasti tiheämpää kuin vastaava aragoniittihiekka, joten se on painavampaa ja pysyy paremmin paikoillaan veden virtauksessa.

Suosittelemme noin 2 cm kerrospaksuutta. DSB (syvä hiekkapeti) vähintään 8-10 cm. Pienen raekoon vuoksi detrituksen (eli jätteen) kertyminen pohjaan on vältettävissä suurelta osin.

Hiekka tulee huuhdella perusteellisesti useaan kertaan ennen sen käyttöä akvaariossa. Kuljetuksen aikana tapahtuvasta kitkasta johtuva pölymäärä tulee huuhtoa pois mahdollisimman hyvin. Huuhtele hiekka, kunnes vesi ei enää ole sameaa/valkoista, vaan suurimmaksi osaksi kirkasta.

 

ATI-10059
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: