• Loppunut varastosta
Royal Nature Royal Calcium Chloride
  • Royal Nature Royal Calcium Chloride

Royal Nature Royal Calcium Chloride

RN-2001
16,90 €
Royal Nature Royal Calcium Chloride

Royal Nature

16,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Loppunut varastosta

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Yksi modernin riutta-akvaarion suurimmista haasteista on pitää kalsiumin ja alkaliniteetin välinen suhde tasapainossa.

Kun annostelemme puskurointiaineita (natriumbikarbonaattia), kalsiumtaso laskee hieman, ja kun alkaliniteetti laskee, kalsium nousee hieman. Alkaliniteetin tason seuraaminen 2-3 kertaa viikossa on erittäin tärkeää, koska sen pitäminen vakaana on haastavinta.

Alkaliniteetti tarkoittaa meriveden kykyä puskuroitua happoja vastaan, jotka pyrkivät laskemaan pH:ta

. Yleisesti luonnollinen merivesi sisältää alkaliniteettitason 7 dKH, ja akvaariossamme pyrimme pitämään tason jatkuvasti 9-11 dKH

. Tämä arvo riippuu pitkälti käyttämästämme suolasta.

Royal Nature -suolat, kuten advanced pro formula -suola tai Ion Balanced Pro -suola, auttavat pitämään alkaliniteetin näillä tasoilla.

On kuitenkin tärkeää huomioida kalsiumin ja alkaliniteetin välinen suhde, sillä nämä arvot on tasapainotettava optimaalisen imeytymisen saavuttamiseksi koralleissa ja muussa elämässä. Voimme pyrkiä nostamaan alkaliniteetin tasoa tasapainotetun suhteen yläpuolelle korallien kasvun lisäämiseksi. Alkaliniteettitasoa 12-14 dKH pidetään turvallisena ja mahdollisesti hyödyllisenä koralleille. Jos meidän täytyy nostaa alkaliniteettitasoja, suosittelemme käyttämään Royal Natrium Bikarbonaattia. Royal Nature käyttää vain korkealaatuisia kemikaaleja, joten voimme tarjota täydellisen tuotesarjan kalsiumin, magnesiumin ja karbonaattien helppoon ja tehokkaaseen lisäykseen.

Kalsiumin ja alkaliniteetin lisääminen on tärkeää, mutta karbonaattitasojen ollessa liian alhaiset tai korkeat, on kiinnitettävä huomiota saostumaan, joka voi hukata kalsiumin ja alkaliniteetin annostelun hyödyt.

Matala alkaliniteetti voi myös olla yksi syy haitallisten levien kasvuun. Sekä matalat että korkeat alkaliniteettitasot voivat aiheuttaa kalsiumin saostumista. Matala alkaliniteetti aiheuttaa saostumista vedessä, kun taas korkea alkaliniteetti aiheuttaa saostumista lämmönlähteissä, kuten lämmittimissä ja virtauspumppujen siipipyörissä.

Ehdotetut tasapainotetut kalsium- ja alkaliniteettitasot:

  • 350 ppm vastaa 1.5 dKH
  • 375 ppm vastaa 2.0 dKH
  • 400 ppm vastaa 5.5 dKH
  • 425 ppm vastaa 9.0 dKH
  • 450 ppm vastaa 12.5 dKH
  • 475 ppm vastaa 16.0 dKH

Saatavilla 1 kg ja 4 kg ämpäreissä.

Royal Nature -asiantuntijat suosittelevat vahvasti käyttämään Royal Nature -analysointilaitetta käytettäessä Royal Reef Care- tai Coloration Booster -tuotteita.

Käyttöohjeet:

Valmista 5 litran kanisteri. Liota 500 grammaa natriumbikarbonaattia 4 litraan RO-vettä ja täytä sitten loput RO-vedellä. Voit käyttää myös suurempia tai pienempiä kanistereita, jolloin annos määritellään suhteessa kanisterin kokoon. Paras tapa liuottaa natriumbikarbonaatti on käyttää haaleaa vettä. Pieni jäännös jää aina kanisteriin, mutta tämä ei vaikuta liuoksen vakauteen.

Suositeltu annostus on 50 ml per 100 litraa vettä, jotta karbonaattikovuus (dKH) nousee 2 astetta. Optimaalinen taso tulee pitää välillä 7-9 dKH.

Kun nostetaan akvaarion alkaliniteettiarvoa, suurin suositeltu päivittäinen annostus on +1 dKH asteikolla.

RN-2001
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: