• Loppunut varastosta
Royal Nature Royal Nitrate Remover
  • Royal Nature Royal Nitrate Remover

Royal Nature Royal Nitrate Remover

RN-5032
21,90 €
Royal Nature Royal Nitrate Remover

Royal Nature

21,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Loppunut varastosta

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Nitraatti on hyödyllistä kohtuullisina määrinä, 3-5 PPM luonnon merivedessä (NSW). Ongelmia voi kuitenkin ilmetä, kun niiden pitoisuudet kasvavat. Liialliset ravinteet edistävät levien kasvua ja voivat hidastaa korallien kasvua.

Alhaiset ravinnepitoisuudet pitävät korallisi kasvamassa nopeasti ja terveinä sekä akvaariosi puhtaana ja kauniina. Näkemyksemme ravinteiden ja levien hallinnasta perustuu parhaisiin pitkäaikaisiin kokeisiimme ja jatkuvaan tuotekehitykseen, joka tuo sinulle parhaita uutuuksia.

Royal Nitrate Remover (nitraatinpoistaja) stimuloi nitraatin luonnollista hajoamista bakteerien avulla. Vahva ja tehokas hiilipohjainen formula pitää korallisi vahvoina ja terveinä alhaisin ylläpitokustannuksin.

Saatavana 500/1000 ml pulloissa.

Annostele päivittäin 1 ml per 20 litraa, kunnes nitraattipitoisuus on alle 1 mg/l. Kun nitraattitasot ylittävät 10 mg/l, kaksinkertaista annos.

Tarkista nitraattitasot viikoittain Royal Nitrate -testisarjalla tai uudella RoyaLabilla.

Toisin kuin muut, jotka yhdistävät kaksi nestettä yhteen pulloon, biologimme ovat päättäneet erottaa nitraatinpoistajan fosfaatinpoistajasta, sillä useimmat tutkimuksemme osoittavat, että nitraatti (NO3) ja fosfaatti (PO4) kuluvat eri suhteissa. Parempaa hallintaa varten on suositeltavaa käsitellä nitraatti ja fosfaatti erikseen.

Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

RN-5032
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: