• Loppunut varastosta
Royal Nature Royal Sodium Bicarbonate Buffer
  • Royal Nature Royal Sodium Bicarbonate Buffer

Royal Nature Royal Sodium Bicarbonate Buffer

RN-2021
16,90 €
Royal Nature Royal Sodium Bicarbonate Buffer

Royal Nature

16,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Loppunut varastosta

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Yksi modernin riutta-akvaarion suurimmista haasteista on ylläpitää tasapainoinen suhde kalsiumin ja alkaliniteetin välillä.

Kun annostelemme puskurointiaineita (natriumbikarbonaattia), se vaikuttaa kalsiumitasoihimme, jotka laskevat hieman. Toisaalta, kun alkaliniteetti laskee, kalsium nousee hieman.

Alkaliniteetin tasojen seuranta 2-3 kertaa viikossa on erittäin tärkeää, koska alkaliniteetin ylläpitäminen tasaisena on kaikkein haastavinta.

Alkaliniteetti on meriveden kyky puskuroida pH-arvoa happoja vastaan, jotka pyrkivät laskemaan pH-arvoa. Yleisesti luonnollinen merivesi sisältää alkaliniteettitason, joka on 7 dKH. Akvaariossamme haluamme ylläpitää tasoa, joka on välillä 9-11 dKH. Tämä arvo riippuu pitkälti käyttämästämme suolasta.

Royal Nature advanced pro -kaavan suola tai sen edistyksellinen versio, Ion Balanced Pro -suola, auttaa sinua pitämään alkaliniteettitasot näissä rajoissa.

Kalsiumin ja alkaliniteetin välinen suhde on kuitenkin tärkeä, ja niiden määrät on pidettävä tasapainossa optimaalista korallien ja muun elämän imeytymistä varten. Muutoin saatamme kokea, että nostamme alkaliniteettitasoa tasapainosuhteen yläpuolelle yrittäessämme lisätä korallien kasvua. Alkaliniteettitaso, joka on jopa 12-14 dKH, katsotaan turvalliseksi ja mahdollisesti hyödylliseksi koralleille. Jos meidän täytyy nostaa alkaliniteettitasoja, on erittäin suositeltavaa käyttää Royal Natriumbikarbonaattia. Koska Royal Nature käyttää vain korkealaatuisia kemikaaleja, voimme tarjota täydellisen tuotesarjan kalsiumin, magnesiumin ja karbonaattien helpoksi ja parhaaksi lisäravinteeksi.

Kalsiumin ja alkaliniteetin lisääminen on tärkeää, mutta karbonaattien alhaisemmat tai korkeammat tasot pakottavat meidät seuraamaan saostumista, sillä se tekee kalsiumin ja alkaliniteetin annostelutoimet hukkaan.

Alhainen alkaliniteetti voi myös olla yksi haitallisten levien kasvun syistä. Sekä alhainen että korkea alkaliniteettitaso voivat aiheuttaa kalsiumin saostumista. Alhainen alkaliniteetti aiheuttaa saostumista vedessä, kun taas korkea alkaliniteetti aiheuttaa saostumista lämmönlähteissä, kuten lämmittimissä ja virtapumppujen siipipyörissä.

Ehdotettu tasapainoinen kalsium- ja alkaliniteettisuhde:

  • 350 ppm vastaa 1,5 dKH
  • 375 ppm vastaa 2,0 dKH
  • 400 ppm vastaa 5,5 dKH
  • 425 ppm vastaa 9,0 dKH
  • 450 ppm vastaa 12,5 dKH
  • 475 ppm vastaa 16,0 dKH

Saatavilla 1 kg ja 4 kg ämpäreissä.

Royal Nature -asiantuntijat suosittelevat vahvasti Royal Nature -analysointilaitteen käyttöä Royal Reef Care- tai Coloration Booster -tuotteiden yhteydessä.

Valmista 5 litran säiliö.

Liuota 500 grammaa natriumbikarbonaattia 4 litraan RO-vettä ja täytä sitten loput RO-vedellä. Voit käyttää myös isompia tai pienempiä säiliöitä, ja sinun tarvitsee vain ekstrapoloida lisättävät määrät säiliön mukaan. Paras tapa liuottaa natriumbikarbonaatti on käyttää sitä haaleassa vedessä. Pieni jäämä jää aina jäljelle tähän säiliöön. Tämä ei vaikuta liuoksen vakauteen.

Suositeltu annostus on 50 ml 100 litraa vettä kohti, jotta karbonaattikovuus (dKH) nousee 2 astetta. Optimaaliset tasot tulisi pitää välillä 7-9 dKH.

Suurin päivittäinen annostus on +1 dKH/litra.

RN-2021
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: