DSR Carbon v/s: - nitraatinpoistaja
  • DSR Carbon v/s: - nitraatinpoistaja

DSR Carbon v/s: - nitraatinpoistaja

DSR - 2CARB500
9,90 €

DSR Carbon v/s: - nitraatinpoistaja

DSR Carbon v/s:

9,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

CarbonVS – Nitraatinpoistaja

Tavoite: 0,5–2,5 ppm nitraattia

Vähennä nitraattia nostamalla päivittäistä annosta 20 % askelin, kunnes tavoite tai maksimimäärä saavutetaan. Vähennä päivittäistä annosta, jos vesi muuttuu sameaksi tai nitraattipitoisuus laskee alle 0,5 ppm.

Annostelu min/max: 0,5–5 ml / 100 litraa

Aloitusannos: 0,5 g / 100 litraa päivässä

Saatavilla olevat pakkaukset: 250 ml – 500 ml – 1000 ml – 5000 ml – 10 litraa

"Kuinka laskea nitraattia?

Nitraatin vähentämiseksi käytetään hiilenlähdettä. Tunnettuja hiilenlähteitä ovat vodka, etikka, sokeri, sitruunahappo, hunaja, dekstroosi, mutta myös bio-pelletit ovat eräs hiilenlähde.

DSR-menetelmässä valitsin ensin etikan, mutta en ollut tyytyväinen siihen. Myöhemmin lisäsin sokeria (Carbon V/S -seos). Testasin erilaisia suhteita, kunnes löysin optimaalisen yhdistelmän. Laadin myös annostelutaulukon tälle Carbon V/S -seokselle.

Jotta nitraattia voidaan vähentää hiilenlähteen avulla, vedessä täytyy olla jonkin verran fosfaattia. Ihanteellisesti fosfaattipitoisuuden tulisi olla 0,03–0,08 ppm. Tämä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta jos fosfaattitaso on alhainen (0,0 < 0,02 ppm), fosfaatin annostelu auttaa vähentämään nitraattia matalammille tasoille. Olen kokenut tämän itse muutaman kerran, ja myös muut, jotka ovat seuranneet neuvoani, ovat kokeneet saman.

Hiilenlähteen, erityisesti etikan tai sokerin, annostelu voi edistää sienien kasvua. Siksi annostelen nitraattia pitämään nitraatin halutulla tasolla. Pidä nitraattitasot välillä 0,5–2,5 ppm.

Kun annostelet hiilenlähdettä, tarkkaile stressisignaaleja: sameaa vettä, kalojen raskasta hengitystä, limaa koralleissa, kivissä ja laseissa. Puolita annos asteittain, jos näitä oireita ilmenee."

Glenn Fong

DSR - 2CARB500
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: