ATI Absolute Ocean
  • ATI Absolute Ocean

ATI Absolute Ocean

ATI-10990
14,90 €
ATI Absolute Ocean

ATI Absolute

14,90 €
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Absolute Ocean on vallankumouksellinen meriveden tiiviste, joka on 8,33-kertainen ja tarjoaa vertaansa vailla olevia etuja puhtauden ja johdonmukaisuuden osalta jäljitellen tarkasti meriveden koostumusta.

Nestemäinen muoto mahdollistaa pää- ja hivenalkuaineiden määrän niin tarkan säätämisen, että Absolute Ocean jäljittelee aina luonnollisen meriveden koostumusta. Prosessi on niin tarkka, että lopputuotetta voidaan käyttää jopa moniviitearvona merivedelle.

Luonnollisen meriveden vertaansa vailla oleva jäljitelmä ja Absolute Oceanin korkea puhtaus tekevät siitä ihanteellisen vedenvaihtoon, järjestelmän uudelleenkäynnistykseen ja kaikkiin merivesisovelluksiin.

Absolute Ocean koostuu laboratoriossa testatuista puhtaista suoloista, minkä ansiosta lopputulos on aina äärimmäisen puhdas.

Tuotantoprosessia valvotaan jatkuvasti laboratoriossamme. Tämän ansiosta kaikki epäpuhtaudet voidaan poistaa.

Nestemäinen Absolute Ocean on ylivoimainen mihin tahansa perinteiseen suolaseokseen verrattuna homogeenisuuden suhteen.

Korkean tarkkuuden ICP-mittausten ansiosta emme vain aseta kaikkia pitoisuuksia tarkasti, vaan myös hivenainepitoisuudet täsmälleen oikealle tasolle.

Jopa pienimmät hivenainepitoisuudet, kuten vanadiini 1,5 μg/l (1,5 miljoonasosaa grammaa), löytyvät Absolute Oceanista kuten luonnollisestakin merivedestä.

Absolute Ocean tarvitsee vain laimentaa vastaavalla määrällä tarvittavaa RO-vettä. Tuloksena on välitön merivesi, joka on heti kirkasta ja valmista käyttöön.

Koska Absolute Ocean on tiiviste, suolojen liukenemista ei tarvitse odottaa. Vain laimennus, ja valmista. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa meriveden luomisen sekunneissa.

Absolute Oceanin koostumuksen ansiosta voit olla varma, ettet koe ei-toivottuja vaihteluita, joita voi esiintyä yleisissä suolaseoksissa. Laboratoriomme varmistaa aina tuotteen johdonmukaisuuden ja korkean laadun.

KATSO, KUINKA HELPOSTI MERIVESI VALMISTUU ABSOLUTE OCEANILLA.

ATI-10990
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: