ATI ICP-OES Water Analysis
  • ATI ICP-OES Water Analysis

ATI ICP-OES Water Analysis

ATI-10915
52,90 €
ATI ICP-OES Water Analysis

ATI ICP-OES

52,90 €
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Kuvaus

ARCOS II ICP-OES -laite on valittu analysointivälineeksi, joka edustaa alan huippuluokkaa. Se on tunnettu korkeasta tarkkuudestaan ja sitä käytetään paikoissa, joissa vaaditaan erittäin tarkkaa alkuaineanalyysia. Ei ole yllättävää, että ARCOS II

voimme havaita hivenaineet jopa väkevyydessä alle 1 µg/l (0.001 mg/l).

TÄMÄ ON SINUN TIE…

…täydelliseen tietoon ja hallintaan akvaarion vesikemian suhteen. ICP-OES-laitteemme avulla päivittäiset haasteet riutta-akvaarion asukkaiden tarpeiden täyttämisessä ovat nyt täysin mahdollisia. Voit seurata päivittäistä kulutusta kaikista tärkeimmistä ja vähemmän tärkeistä aineista ja annostella niiden mukaan optimaalisten tasojen säilyttämiseksi. Lisäksi analyysin avulla voimme tunnistaa saastumislähteitä, jotka voivat aiheuttaa monia ongelmia, ja optimoida akvaariojärjestelmäsi entistä parempiin tuloksiin sekä havaita mahdollisia ongelmia estääksemme niiden eskaloitumisen.

MITÄ ME MITTAAMME:

  • Suolaisuus, KH-arvo ja Nitraatti

Koska kaikki mittaukset vaikuttavat suolaisuuteen, saat tasapainoiset ja tarkat tulokset täydellä varmuudella. Suurten ja pienten alkuaineiden tasapainotetut viitearvot antavat sinulle täydellisen varmuuden annostelurutiinistasi.

Suurten alkuaineiden: kloori, natrium, rikki, magnesium, kalsium, kalium, bromi, strontium, boori ja fluori

Pienten alkuaineiden: alumiini, antimoni, arseeni, bariumi, berilli, bismutti, kadmium, kromi, koboltti, kupari, rauta, jodi, lyijy, lantaani, litium, mangaani, elohopea, molybdeeni, nikkeli, fosfori, seleeni, pii, hopea, tallium, tina, titaani, volframi, vanadiini ja sinkki.

ATI-10915
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: