Blue Life Safety Stop - (52 pouches in case)
  • Blue Life Safety Stop - (52 pouches in case)

Blue Life Safety Stop - (52 pouches in case)

BLUELIFE-370
389,90 €
Blue Life Safety Stop - (52 pouches in case)

Blue Life

389,90 €
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Safety Stop on yksinkertainen ja tehokas tapa suojata merivesi- ja makeanveden akvaariokaloja vakavilta ei-toivotuilta taudeilta, jotka johtuvat ulkoisista loisista sekä bakteeri- ja sienitulehduksista. Uudet kalat ovat usein tartuntatautien lähde, jotka voivat hävittää koko akvaarion. Ole ennakoiva ja anna kaloillesi Safety Stop -kylpy, joka vähentää merkittävästi tappavien tautien leviämisen riskiä. Suojele sijoitustasi!

Vaikka uudet kalat tulisi aina karanteenata pidemmän ajan erillisessä karanteenialtaassa, se ei välttämättä ole aina mahdollista. Suosittelemme Safety Stop -käsittelyä ennen uuden kalan lisäämistä pääakvaarioon tai karanteenitankkiin. Monen akvaarion omistajille Safety Stop kannattaa tehdä aina, kun kala siirretään akvaariosta toiseen, myös karanteenitankkien välillä.

Käyttöohjeet:

  1. Vie kala suoraan kotiin kalakaupasta ilman viivettä. Totuta kala saman lämpötilan ja pH
    veteen kuin akvaariossa ennen Safety Stop -kylvyn aloittamista.
  2. Valmistaudu kahteen kylpyyn, kun kala totuttelee: puhtaisiin, ei-metallisiin astioihin (esim. muovi- tai lasisankoon) kaada yksi gallona vettä suoraan akvaariosta kumpaankin astiaan. Leikkaa tuotepakettien reunat saksilla ja kaada OSA A ensimmäiseen astiaan ja OSA B toiseen astiaan. Tarkkaile lämpötilan muutoksia.
  3. Sekoita molempia liuoksia varovasti ilmastuskivellä. Jätä ilmastuskivet astiaan hapettamaan vettä, kun kala on kylvyssä.
  4. Ota hoidettava kala totutteluvedestä ja laita se OSA A -kylpyyn 45 minuutiksi (30 minuutiksi, jos kala on ollut kuljetuksessa yön yli viimeisten 72 tunnin aikana). Pidä kylpy löysästi peitettynä, jotta kala ei hyppää pois. Tarkkaile kalaa huolellisesti stressin merkkejä koko hoidon ajan. Stressin merkkejä ovat mm. raskas hengitys, epäsäännöllinen uinti tai kieriskely. Jos stressiä ilmenee, lyhennä aikaa ja siirrä kala heti OSA B -kylpyyn.
  5. OSA A
    jälkeen siirrä kala OSA B -kylpyyn 45 minuutiksi. Jatka tarkkailua stressin merkkien varalta. Jos stressioireita ilmenee, poista kala ennen hoidon päättymistä ja siirrä karanteenitankkiin tai valmisteltuun akvaarioon. Älä kaada kylpyvettä akvaarioon. OSA B -käsittelyn jälkeen siirrä kala akvaarioon haavilla.
  6. Tarkkaile kalaa, kun se on siirretty tankkiin, varmistaaksesi, etteivät muut kalat häiritse sitä. On hyvä idea ruokkia tankkia samalla, kun uusi kala lisätään, jotta vanhat kalat pysyvät kiireisinä. Pidä valaistus vähäisenä 24 tuntia lisäyksen jälkeen.

HUOM:

  • Kylpyvesi tulisi hävittää muutaman tunnin kuluttua, mutta sitä voi käyttää useammille kaloille muutaman tunnin ajan, joko samanaikaisesti tai erikseen.
  • Tämä kylpyprotokolla on tarkoitettu ainoastaan koristekaloille.
  • ÄLÄ KÄYTÄ SELKÄRANGATTOMILLE.

Varoitukset:

  • Älä käytä suomuttomille makeanveden kaloille.
  • Älä käytä selkärangattomille, kuten koralleille, merisiileille, meritähtille, etanoille tai ravuille.
  • Älä ylitä 45 minuutin kylpyaikaa kummassakaan kylvyssä.
  • Älä käytä kaloille, jotka osoittavat selviä sairauden merkkejä.
  • Liuos saattaa värjätä.
  • Älä kaada kylpyvettä akvaarioon.
  • Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
  • Vältä kosketusta ihon, silmien ja vaatteiden kanssa.
  • Älä niele tai hengitä höyryjä!

BLUELIFE-370
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: