• Loppunut varastosta
Royal Nature Premium Sea Salt
  • Royal Nature Premium Sea Salt
  • Royal Nature Premium Sea Salt

Royal Nature Premium Sea Salt

RN-1012
48,90 €
Royal Nature Premium Sea Salt

Royal Nature

48,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Loppunut varastosta

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Premium Tropical Sea Salt kaloille ja pehmeille koralleille
ROYAL NATURE -suola kehitettiin kattavan tutkimuksen perusteella, jossa selvitettiin modernin riutta-akvaarion pitkäaikaisen ylläpidon tarpeet.

Koska suolamme on valmistettu haihdutetusta merivedestä, se sisältää vain ne hivenaineet, jotka luonnollisesti esiintyvät valtamerissä, estäen ei-toivottujen metallien ja myrkyllisten kemikaalien kertymisen.

Kehitimme kaavamme vastaamaan tarkasti luonnollisen meriveden (NSW) tasoja, mistä kalasi ja korallisi ovat lähtöisin, kiinnittäen erityistä huomiota ionitasapainoon ja varmistaen ihanteelliset parametrit kalsiumille, alkaliteetille, magnesiumille, pH

, strontiumille ja kaliumille (sekä monille muille mikroelementeille). Tuloksena on nopeasti liukeneva suolasekoitus, jossa on erinomainen tasapaino luonnollisesti esiintyviä hyödyllisiä hivenaineita. Tasapainotettuna jokaisessa suolajyväsessä, vapaana nitraateista, fosfaateista, silikaateista sekä muista ei-toivotuista metalleista ja myrkyllisistä kemikaaleista, ROYAL NATURE on yksinkertaisesti paras suola kalojen, korallien ja selkärangattomien hoitoon riutta-akvaariossa.

Saatavana 23/10/4 kg ämpärissä ja 25 kg säkissä.

Käyttöohjeet:

ROYAL NATURE -suolasta sekoitetun suolaveden määrä riippuu lopullisen liuoksen halutusta ominaispainosta. Käytä ROYAL NATURE -edistyneen suolanvalmistuskaavan mukaisesti valmistettua suolavettä säännöllisiin vedenvaihtoihin.

Koska ROYAL NATURE on farmaseuttisen laatuluokan luonnollista Punaisenmeren suolaa, käytä erillistä, puhdasta astiaa RO-vedelle (suositellaan puhtauden säilyttämiseksi ja lisäkalsiumpitoisuuden välttämiseksi) lisätessäsi suolaa kierrättäen ja ilmastaen 2 tuntia.

Halutun ominaispainon saavuttamiseksi, joka on välillä 1.024 tai 33,9 PPT, suosittelemme sekoittamaan 1 kg (2,2 lb) ROYAL NATURE -suolaa 30 litraan RO-vettä (8,0 US gallonaa).

Sekoitettu suolavesi on käyttövalmista, kun suola on täysin liuennut. Parhaat tulokset saavutetaan 23 °C / 74 °F

lämpötilassa. Tarkista ominaispaino ja lisää suolaa tai vettä saavuttaaksesi oikeat tasot ennen kuin lisäät sen akvaarioon. Viikoittainen osittainen vedenvaihto, jossa korvataan 10% -12% kokonaisvesimäärästä käyttäen ROYAL NATURE -edistynyttä suolaa, auttaa pitämään akvaarion asukkaat hyvässä kunnossa pitkään.

RN-1012
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: