Red Sea CoralPro
  • Red Sea CoralPro
  • Red Sea CoralPro
  • Red Sea CoralPro
  • Red Sea CoralPro
  • Red Sea CoralPro

Red Sea - Coral Pro Salt

RS-R11220
56,90 €

Coral Pro Salt

Premium-laatuinen, korkea alkaliteetti

Coral Pro sisältää kohonneita ja tasapainotettuja määriä peruselementtejä (kalsium, magnesium, bikarbonaatit), jotka ovat välttämättömiä kestävän ja nopeutuneen korallikasvun saavuttamiseksi.

Jos tavoitteenasi on maksimoida korallien kasvu, Coral Pro yhdistettynä riutanhoito-ohjeisiimme voi nopeuttaa kasvua jopa nelinkertaiseksi luonnolliseen verrattuna. Coral Pron alkaliteetti on 12 dKH, mikä tekee siitä ihanteellisen sekariutoille ja SPS-korallien kasvatustankeille. Lisäksi uuden ja parannetun kaavan ansiosta suola liukenee nopeammin, ja sekoittamiseen menee vain noin 20 minuuttia ämpäristä altaaseen, mikä tekee sekoitusrutiinista huomattavasti kätevämmän.

Luonnon merivedessä on yli 70 eri alkuainetta. Suurin osa niistä vaikuttaa veden parametreihin, mutta vain harvat niistä ovat merkittäviä veden kemiallisen tasapainon kannalta. Nämä elementit muodostavat riuttaekosysteemin perustan, ja niihin kuuluu kolme tärkeää elementtiä: kalsium, magnesium ja bikarbonaatit.

Nämä kolme "peruselementtiä" vaikuttavat merkittävästi pH-tasapainoon, alkaliteettiin, meriveden ionivahvuuteen ja moniin korallien biologisiin prosesseihin (kuten luuston muodostumiseen, ioninvaihtoon ja fotosynteesiin).

Toisin kuin luonnollisessa riuttaekosysteemissä, jossa peruselementtejä on runsaasti, riutta-akvaariossa resurssit ovat rajalliset ja akvaarion asukkaat kuluttavat niitä nopeasti. Siksi kestävän korallikasvun mahdollistamiseksi on tarpeen ylläpitää peruselementtien pitoisuudet luonnollista korkeammalla tasolla.

Red Sean laboratoriossa tehdyn alkuperäisen tutkimuksen mukaan peruselementtien pitoisuuksien nostaminen luonnon meriveden tasoja korkeammalle, hyvin tarkassa suhteessa, edistää korallikasvua ja vahvan aragoniittisen korallirungon muodostumista.

Coral Pro Salt on valmistettu näiden ihanteellisten suhteiden mukaan, joten peruselementtien tasojen säätämistä ei tarvitse tehdä vedenvaihtojen jälkeen, tarjoten koralleillesi terveen ja vakaan elinympäristön.

  • Täysin luonnollinen ja ympäristöystävällinen

  • Biologisesti tasapainotetut peruselementtitasot
  • Täydellinen määrä hivenaineita
  • Taattuja parametreja 10 litran / 2,5 gallonan sekoitukseen
  • Ei myrkyllisiä raskasmetallipitoisuuksia
  • Ei kemiallisia sitojia
  • Alhainen kosteuspitoisuus

Comparing Coral Pro & NSW @35ppt

Comparing-CP-formula_EN_new2.png

Red Sea CoralPro

Red Sea - Coral

56,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
No product available!
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

RS-R11220
0 Tuote
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: