Red Sea Complete 4-part Supplement Program
  • Red Sea Complete 4-part Supplement Program
  • Red Sea Complete 4-part Supplement Program
  • Red Sea Complete 4-part Supplement Program

Red Sea Complete 4-part Supplement Program

RS-R22751
88,90 €
Red Sea Complete 4-part Supplement Program

Red Sea

88,90 €
Pakkauskoko :
Quantity :
Size Guide
Shipping
Tilaustuote, toimitusaika norm. muutama viikko.

  Suojauskäytännöt

Vastuullinen toimija. Turvalliset maksutavat

  Toimituskäytäntö

Laaja varastovalikoima, jonka ansiosta nopea toimitusaika.

  Palautuskäytäntö

Kaikilla tuotteillamme on takuu. Muilla kun tilaustuotteilla on 14 vuorokauden palautusaika.

Complete Reef Care on yksinkertainen, mutta kattava neliosainen lisäravinneohjelma, joka varmistaa optimaalisen korallien kasvun ja värityksen. Ohjelma perustuu kalsiumin viikoittaiseen mittaamiseen, jonka perusteella määritetään kaikkien neljän osan annostukset.

Menestyksekäs koralliriutta-akvaario riippuu sopivien vesiarvojen ylläpitämisestä, jotka tarjoavat vakaan ympäristön koralleille. Tämä saavutetaan käyttämällä tasapainoista merivettä, kuten Red Sea- tai Coral Pro -suolaa, sekä täydellisiä ja tasapainoisia lisäravinteita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä pitkällä aikavälillä ilman, että ne muuttavat veden ionitasapainoa.

Red Sean neliosainen Complete Reef Care on tulos vuosien tutkimuksesta, jossa on selvitetty SPS-, LPS- ja pehmeiden korallien fysiologisia vaatimuksia riutta-akvaarioissa, sekä käytännön kokemuksesta alkuperäisestä seitsemänosaisesta Reef Care -ohjelmasta, jota on käytetty kymmenissä tuhansissa erilaisissa riutta-akvaarioissa maailmanlaajuisesti.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että akvaariovedestä kuluvat säännöllisesti 36 tärkeää, vähäistä ja hivenainetta, joilla on aktiivinen rooli korallien kasvussa ja värityksessä sekä muissa riuttaekosysteemin biologisissa toiminnoissa. Riuttajärjestelmissä ilman refugioita korallien kasvu on vallitseva biologinen prosessi, joka vaikuttaa veden kemiaan. Nämä 36 ainetta, mukaan lukien alkaliniteetin komponentit, kuluvat suhteellisen kiinteässä suhteessa. Koska kalsium on keskeinen indikaattori korallien kasvulle, kaikkia aineita voidaan lisätä kalsiumin mitatun kulutuksen perusteella.

Complete Reef Care jakaa nämä 36 tärkeää, vähäistä ja hivenainetta neljään osaan varmistaakseen niiden vakauden ja biologisen saatavuuden.

  • Osa #1 sisältää: Kalsiumia, magnesiumia, strontiumia ja bariumia.
  • Osa #2 sisältää: KH/alkaliniteetin komponentit.
  • Osa #3 sisältää: Kaliumia, booria ja halogeeneja, kuten jodia, bromia ja fluoria.
  • Osa #4 sisältää: Rautaa, mangaania, kobolttia, kuparia, alumiinia, sinkkiä, kromia, nikkeliä ja 18 muuta bioaktiivista hivenainetta.

RS-R22751
This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: